TROUWREPORTAGES

JULLIE GAAN TROUWEN!

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben vast al heel veel geregeld. Wat je aan gaat trekken, de bruidstaart, de trouwlocatie, wie de getuigen zijn en de gastenlijst. Allemaal zaken die een hele belangrijke rol zullen spelen bij jullie bijzondere dag. Wat overblijft zijn de herinneringen, vastgelegd door de fotograaf.

Deze dag wordt er eentje vol hoogtepunten en vliegt voorbij. Hoe fijn is het dan dat jullie later nog eens rustig terug kunnen kijken?  Ik wil jullie laten herbeleven hoe jullie je voelden op deze speciale dag en jullie terug laten kijken naar al die fijne momenten. Tegen die tijd zijn het geen gewone bruidsfoto’s meer, maar misschien wel een van de meest waardevolle bezittingen die je nog hebt, waar je met een warm gevoel en een glimlach aan terugdenkt.

Als fotograaf zet ik mezelf zoveel mogelijk op de achtergrond, maar ik zal me ook zeker tussen de aanwezigen bewegen. Even een praatje met de gasten of dollen met de aanwezige kinderen. Dit kan namelijk er voor zorgen dat iedereen meer op zijn of haar gemak raakt met mijn aanwezigheid. Ik zal veel van het spontane in het het moment zelf vastleggen, maar soms zal ik wel een paar aanwijzingen geven.

Spreekt dit jullie zo op het eerste gezicht aan? Ik kom graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Het is van belang om elkaar een beetje te leren kennen. Een goed gevoel is voor alle partijen heel erg belangrijk. 

Natuurlijk wil ik, om jullie persoonlijk te leren kennen, een paar dingen van jullie weten. Ik mag immers onderdeel zijn van een hele bijzondere en intieme gelegenheid. Op deze manier krijg ik een beetje een indruk van jullie als stel (en jullie van mij!) en ik luister graag naar jullie ideeën en wensen. Misschien zijn er wel zaken waar jullie nog niet aan hebben gedacht. Ik denk namelijk graag met jullie mee!

Het is niet zomaar een bruiloft, het is jullie bruiloft! Ik vertel alleen maar jullie verhaal.

Hebben jullie zelf al allerlei ideeën?

Hartstikke leuk, daar gaan we mee aan de slag! Misschien zijn jullie niet gewend om voor een camera te poseren. Geen probleem! Met wat kleine aanwijzingen help ik jullie op weg. Zonder daarbij de spontane momenten uit het oog te verliezen. Jullie zullen zien dat jullie steeds meer op je gemak zullen raken.

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Maak gerust een afspraak om het te bespreken!

*minialbum vervalt bij aanschaf trouwalbum