FOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Hoe kun je laten zien waar jij als ondernemer voor staat? Ben je vindbaar en herkenbaar voor je klanten? Ik kan je daarbij helpen. Wil je een zakelijk portret of wil jij juist je hele team of producten vast laten leggen, dit kan allemaal bijdragen aan een goede indruk en herkenbaarheid van jou en je bedrijf. Met de juiste beelden krijgen jouw bezoekers een duidelijke indruk van jouw bedrijf. 

TROUWREPORTAGES

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Het wordt misschien wel de meest bijzondere dag van je leven en dat wil je natuurlijk vast laten leggen. Jullie hebben vast wel al ideeën en wensen en ik kom graag even bij jullie langs om kennis te maken. Samen met jullie bekijken we dan hoe we deze bijzondere dag onvergetelijk kunnen maken! We kunnen zelfs met een drone jullie dag vastleggen. Willen jullie de foto’s in een exclusief fotoalbum? Ook dat is geen enkel probleem!

PORTRETFOTOGRAFIE

Wat is een portretfoto? Een portretfoto laat iets zien over de persoon zelf, geposeerd of juist niet. En dat kan soms best lastig zijn, want zeg nou zelf… Als je een moment stil wordt gezet voor een foto, dan voelt dat best ongemakkelijk. Ik probeer het juist zo ontspannen mogelijk te houden. Juist om vast te kunnen leggen wat jou jóu maakt, jouw persoonlijkheid. 

Of het nou een (zakelijke) profielfoto is voor de socials of je wilt gewoon een mooie foto voor jezelf of iemand anders, ik ga graag met je aan het werk!